Aurel Vlaicu: „A fost un meci pragmatic”

Duelul sălăjean la volei masculin a fost câştigat în trei seturi de formaţia de la poalele Meseşului, Volei Municipal Zalău acumulând 44 de puncte. Tehnicianul formaţiei zălăuane, Aurel Vlaicu, a declarat la finalul partidei că disputa de la Şimleu Silvaniei a fost una pragmatică, fiindcă ambele echipe şi-au dorit mult să obţină victoria.

„A fost un meci pragmatic, fiindcă ambele echipe şi-au dorit mult victoria. Mă bucur că am reuşit să reducem numărul de greşeli şi am câştigat cele trei puncte. În primul set am servit mult mai bine decât în celelalte două, iar adversarii nu au putut să facă o preluare prea bună. Pe urmă, jocul s-a echilibrat, iar noi nu ne-am făcut side out-ul (câştigarea punctului pe serviciul echipei adverse, n.r.) la fiecare acţiune şi acest lucru a făcut să ne batem pentru fiecare minge”, a precizat tehnicianul Aurel Vlaicu.
În urma acestei victorii, Volei Municipal Zalău rămâne la patru puncte în faţa Craiovei, iar în etapa de sâmbătă va primi vizita formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. „Baia Mare este o echipă bine aşezată şi organizată, dar sper ca băieţii să joace la adevărata lor valoare şi să facă un meci bun”, a mai afirmat Vlaicu.
Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programat la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

2 Thoughts to “Aurel Vlaicu: „A fost un meci pragmatic””

  1. xxx

    Culmea ar fi fost ca meciul sa fie teoretical !

  2. yyy

    Nu stiam ca un meci poate fi pragmatic. Dar mai invatam si noi, nestiutorii… Cat despre faptul ca ambele echipe si-au dorit mult victoria, la asta chiar nu ma asteptam. Socant! Daca asa da indicatiile si in teren, e clar…

Leave a Comment